Olympia's Opdræt blev godkendt i DMK, oktober 2001. Det skete i forbindelse med, at mit første marsvin, Kiwi, fødte sit første kuld. Navnet Olympia bør henlede tankerne på de olympiske lege og de idealer, som ligger bag. Det er samtidigt et navn der forbindes med de græske guder, som har været et af mine navngivnings temaer.
Jeg er en dyreven og behandler mine dyr godt, og stræber samtidigt efter at lave gode racedyr. Med andre ord så navnet passer perfekt til opdrættet, synes jeg.

Olympias Opdræt, som ligger i Skive, er idag et racedyrs opdræt, skønt det til at begynde med var et trefarvet kæledyrsopdræt. Sidenhen blev det til et opdræt der koncentrerede sig om farven Gylden, mørkøjede såvel som rødøjede varianter. Dengang var min primære interesse satin. Og et eller andet sted brænder mit hjerte stadig meget for satiner.

I dag er min primære interesse racen chokolade tan, som jeg har forsøgt at lave siden 2005. Mine linier er baseret på Svenske, Norske og Engelske stamdyr.
Jeg er medlem af Dansk Marsvineklub (DMK). Gennem tiden har jeg været medlem af Svensk Marsvineforening (SMF) og American Cavy Breeders Asociation (ACBA). Jeg udstiller dog kun i Danmark.

Siden jeg begyndte at opdrætte marsvin har jeg haft en stor interesse for marsvinets farver og genetik. Derfor har jeg forsøgt at læse mig til den viden der er på området. Har du derfor spørgsmål om farver, genetik og standarder er jeg næsten altid villig til at give min mening.

Jeg er aktiv i Dansk Marsvineklub, hvor jeg har været med til at grundlægge en specialklub for kæledyr: Dansk Kæledyrsklub. En overgang var jeg medlem af Dansk Marsvineklubs bestyrelse. Jeg har været henholdsvis næstformand og formand i kreds 1s bestyrelse. Jeg har desuden været medlem af Kreds 4s bestyrelse, som menigt medlem. 

Jeg er uddannet kæledyrsdommer i DMK og er igang med at blive uddannet til All-round dommer.